дец 11 2018

Arpad Šarkezi istrčao jubilarni 100. polumaraton

U organizaciji ARK Fruška Gora u nedelju 8. decembra održan je 7. Reciklažni maraton koji se sad već tradicionalno održava na kraju godine u Novom Sadu. Tim se definitivno završava takmičarska sezona, koja je za mnoge bila više nego uspešna, kako zbog velikog broja istrčanih trka, prvih maratona/polumaratona, kao i zbog postizanja ličnih rekorda.

Šampionsku titulu i pobedu u maratonu 42 km u ženskoj konkureniciji postigla je članica Atletsko rekreativnog kluba “Somaraton“ Suzana Filipović.

Somaratonke su beležile zapažene rezultate i na deonici od 21 km. Tijana Kabić je u jakoj konkurenciji osvojila drugo mesto, a Bojana Marić istrčala je svoj lični rekord i zauzela šesto mesto.

Sa ponosom ističemo da je na ovoj trci Arpad Šarkezi (1948) istrčao svoj jubilarni 100 polumaraton, a na stazi su mu podršku dale naše članice kluba Tijana Odobašić, Marina B. Tepavac, Maja Bodrožić i Biljana Vezmar. Arpad je i ovom trkom poručio da je sve moguće, bez obzira na godine i koliko je bitno kretanje za kvalitetan život, a SoGracije,  kako podrška i timski rad uvek pobeđuju i donose rezultate.

Polumaraton su istračili i Lazar Rišar, Milan Kovačić, Željko Graovac, Atila Sič, Miloš Stambolija i Vesna Bjelan.

 

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com