апр 08 2019

Bukalov, Rađenović i Kolović plivali u Beogradu

Takmičari Polet Aleksa Rađenović, Marko Kolović i Nemanja Bukalov su učestvovali na međunarodnom plivačkom mitingu „11. april – Grand prix 2019“, koji je održan u Beogradu.

Na mitingu su učestvovala 321 takmičar iz 40 plivačkih klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Mađarske i Italije.

Takmičari Poleta su ostvarili sledeće rezultate:

Nemanja Bukalov je na 400m mešovito bio prvi u juniorskoj kategoriji i drugi apsolutno, na 50m leđno prvi u juniorskoj kategoriji i treći apsolutno, dok je na 100m leđno bio drugi u juniorskoj kategoriji i četvrti apsolutno. Nemanja se plasirao u finale i u disciplini 100m slobodno.

Aleksa Rađenović je na 50m delfin bio prvi u juniorskoj kategoriji i drugi apsolutno, na 200m slobodno treći u juniorskoj kategoriji i deveti apsolutno. Aleksa se plasirao u finala i u disciplinama 50m i 100m slobodno.

Marko Kolović je na 200m prsno bio prvi u juniorskoj kategoriji i treći apsolutno, na 50m prsno treći u juniorskoj kategoriji i na 100m prsno prvi u juniorskoj kategoriji i četvrti apsolutno. Marko se plasirao u finale i u disciplini 100m delfin.

Pet takmičara somborskog sportskog kluba Polet nastupilo je na plivačkom mitingu „Subotičkih 200 i više“, koji je održan u subotu, 6. aprila u Subotici, u organizaciji plivačkog kluba „Spartak“.

Na mitingu je učestvovalo 139 takmičara iz deset plivačkih klubova.

Bronzanu medalju u disciplini 200m prsno osvojila je Zsofia Varga, dok su ostali takmičari: Dunja Šijak, Sara Rkman, Marko Vukmirović i Maša Mraović isplivali svoja najbolja vremena.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com