окт 27 2020

Frgić bronzani na Prvenstvu Srbije

U subotu, 24.10.2020. godine održano je Prvenstvo Srbije (U 23) u Petrovcu na Mlavi u rvanju grčko-rimskim stilom.

Rvači „Radničkog“ su nastupili sa 4 takmičara. Najuspešniji među njima bio je Filip Frgić koji je u kategoriji do 67 kg osvojio bronzanu medalju. U kategoriji do 55 kg Srđan Kovač u borbi za 3 mesto je izgubio i zauzeo 4 mesto. 5 mesta osvojili su Ratko Marinković do 55 kg i Bojan Kostić do 87 kg.

Sutradan je održano Prvenstvo Srbije za pionire (U 13) u Kanjiži.

Rvači “Radničkog” su nastupili sa 5 takmičara i osvojili 3 medalja. Sjajno rvanje prikazali su Kristian Dobi i Srđan Todorović koji su postali Prvaci Srbije u svojim kategorijama. Kristian Dobi je u kategoriji do 33 kg imao tri borbe i sve tri pobedio tušem. Srđan Todorović u kategoriji do 60 kg je imao četiri borbe i sve pobedio. David Mazinjanin u kategoriji do 46 kg sa dve pobede i jednim porazom osvaja bronzanu medalju. Na takmičenju su nastupili još i Nikola Gunj do 60 kg  i Luka Katanić do 70 kg.

Svi rvači “Radničkog” su bili mlađi od uzrasta u kojem se takmičila i pokazala veliki potencijal.

Ekipa “Radničkog” je od 19 ekipa zauzela ekipno 2.mesto iza ekipe “Partizana” iz Beograda. Predsednik kluba Vladimir Krstić zadovoljan je uspehom naših rvača i očekuje još bolje rezultate.

U subotu, 31.10.2020. “Radnički” je domaćin Kupa Srbije (U 11) kao i IV rvačkog turnira “Ivan Frgić-Žuti” sa početkom u 11.30h u Gradskoj hali “Mostonga”.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com