јун 23 2019

Kabić prva, Kulić i Marić treće!

U subotu 22.06.2019. godine održano je jubilarno deseto izdanje Noćnog maratona u Novom Sadu koji je poseban po tome što se trke trče noću. Ovogodišnje jubilarno izdanje Noćnog maratona okupilo je više od 900 trkača koji su trčali trke na 7 km, polumaratonsku trku na 21 km i maratonsku distancu na 42 kilometara.

Subotnje veče u Novom Sadu je bilo veoma uspešno za članice ’’Somaratona’’ koje su ostvarile odlične rezultate i bile veoma uspešne u ženskoj konkurenciji.

Najbolji rezultate ostvarile su Tijana  Kabić koja je pobedila na trci na 7 kilometara, Zorica Kulić koja je istrčala treće mesto na polumaratonskoj trci, dok je Bojana Marić bila treća na najtežoj maratonskoj distanci na 42 kilometra.

Pored Bojane Marić maratonsku distancu istrčali su i Suzana Filipović koja je bila peta u ženskoj konkurenciji dok je od muških kolega iz kluba maraton istrčao Mirko Erdelji.

Polumaratonsku distancu istrčale su Ivana Šokac, Milica Stojšić, Sandra Menz, Kristina Gudelj, Darko Petrović, Zoran Nikolić i Đorđe Ćurić, dok su trku na 7 kilometara istrčali i Đorđe Rackov, Danica Grujić Firanj i Mina Bošnjak.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com