феб 18 2020

Karatistima Somborca najviše medalja na prvenstvu Bačke

Na Prvenstvu zone Bačka za mlađe uzrasne kategorije poletarce, pionire i nade, održanom 16.februara u Odžacima, takmičari karate kluba ‘‘Somborac’’ osvojili su 22 medalje: devet zlatnih, deset
srebrnih i tri bronzane.

Bilo je ovo kvalifikaciono takmičenje za Prvenstvo Vojvodine, koje se održava 1.marta. Takmičenje se odvijalo u svim karate disciplinama , pojedinačno i ekipno, po pravilima Karate
Federacije Srbije.
Zlatne medalje u disciplini kate pojedinačno osvojili su: Milica Galović, Milana Bakić, Aljoša Milisavljević, Lana Krizmanić, Kristina Kosanović i Nikola Čavić, koji se okitio sa dve zlatne medalje.

U ekipnoj konkurenciji mešoviti tim nada u sastavu: Đorđe Hristov, Nikola Čavić i Kristina Kosanović, kao i mešoviti tim pionira u sastavu : Milica Galović, Aljoša i Aleksandar Stojakov takođe su osvojili zlatne medalje.

Srebrne medalje u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su: Filip Krizmanić, Tara Jurić, Georgije
Trivunović, Veljko Galović, Kristina Kosanović, Uroš Boca i Đorđe Hristov sa dve srebrne medalje, a u ekipnoj konkurenciji kata tim pionirki: Tara Jurić, Lana Krizmanić i Milana Bakić, kao i kata tim muških nada : Boris Senjavin, Veljko Galović i Uroš Boca.

Bronzane medalje u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su Mihailo Gligorević, Aleksandar Stojakov i Boris Senjavin.

Svi osvajači medalja stekli su pravo nastupa na Prvenstvu Vojvodine.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com