феб 22 2021

KK Somborac osvojio 18 medalja na prvenstvu Bačke zone

Na Prvenstvu zone Bačka za mlađe uzrasne kategorije poletarce, pionire i nade, održanom 20.februara u Bačkoj Palanci, takmičari karate kluba ‘‘Somborac’’ osvojili su 18 medalja: jedanaest zlatnih, šest srebrnih i jednu bronzanu.

Bilo je ovo kvalifikaciono takmičenje za Prvenstvo Vojvodine, koje se održava 7.marta. Takmičenje se odvijalo u svim karate disciplinama , pojedinačno i ekipno, po pravilima Karate Federacije Srbije.

Zlatne medalje u disciplini kate pojedinačno osvojili su: Milica Galović, Milana Bakić, Aljoša Milisavljević, Lana Krizmanić, Kristina Kosanović , Đorđe Hristov, Mihailo Gligorević, Jana Mijatović i Veljko Galović . U ekipnoj konkurenciji mešoviti tim nada u sastavu: Đorđe Hristov, Aljoša Milisavljević i Kristina Kosanović, kao i mešoviti tim pionira u sastavu : Milica Galović, Aljoša i Aleksandar Stojakov takođe su osvojili zlatne medalje.

Srebrne medalje u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su: Filip Krizmanić, Tara Jurić, Aljoša Stojakov, Kristina Kosanović i Đorđe Hristov, a u ekipnoj konkurenciji kata tim ženskih nada: Tara Jurić, Lana Krizmanić i Jana Mijatović.

Bronzanu medalju u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Aleksandar Stojakov.

Svi osvajači medalja stekli su pravo nastupa na Prvenstvu Vojvodine.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com