јул 02 2019

„Lagani momci“ pobednici Vidovdanskog turnira u basketu

Na ovogodišnjem Vidovdanskom turniru u basketu, koji je ove godine deveti po redu, održanom 30.06.2019. godine u Jamama učestvovalo je 10 seniorskih i ekipa iz Sombora i okoline.

Ekipe su bile raspoređene u 3 grupe odakle su po dve prvoplasirane ekipe i dve najbolje trećeplasirane ekipe išle dalje u nokaut fazu i borbu za prvo mesto i novčanu nagradu od 30 000 dinara.

U finalu su se sastali prošlogodišnji pobednici, ekipa “Dalmatinskog podruma” i ekipa “Lagani momci” . Konačan rezultat je bio 19:16 za “Lagane momke” za koje su nastupali Stefan Gagić, Marko Miljević, Ognjen Jokanović i Nemanja Kovačević.

U borbi za treće mesto ekipa „Picerija Art“ je savladala ekipu „Jame 3×3“ rezultatom 21:17.

Za najboljeg igrača turnira je proglašen Ognjen Jokanović iz ekipe „Lagani momci“.
U kadetskoj konkurenciji je bilo dve ekipe i oni su igrali na 2 dobijene utakmice, gde je pobednik bila ekipa „Godo Puba“. Za najboljeg igrača je proglašen Lazar Gagić iz pobedničke ekipe.

Nagrade za najbolje učesnike 9. Vidovdanskog turnira su uručili Jovan Uzelac ispred organizatora turnira, Sportskog udruženja „Student – Sombor“ i Milan Stojkov ispred košarkaškog kluba „Joker“.

Ovim putem se zahvaljujemo KK “Jokeru”, autoprevozniku Krajčinović, Dalmatinskom podrumu, Elbracu i sportskom centru “Soko” na podršci u realizaciji turnira.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com