окт 19 2020

Liščević i Frgić vicešampioni Srbije

U subotu, 17.10.2020. godine Subotica je bila domaćin Prvenstva Srbije za seniore u rvanju grčko-rimskim stilom. Rvači „Radničkog“ su ostvarili zapažene rezultate i domogli se dva finala.

Posle dužeg povratka na strunjaču Stefan Liščević je nastupio u kategoriji do 63 kg. Pokazao je odlično rvanje i posle tri pobede tehničkim tušem i tušem u finalu je izgubio od reprezentativca Srbije Perice Dimitrijevića.

Odlično rvanje pružio je i Filip Frgić u kategoriji do 72 kg koji je posle dve pobede tehničkim tušem i tušem u finalu izgubio od reprezentativca Mate Nemeša.

Trener Milan Marić nastupio je u kategoriji do 67 kg i sa tri pobede i jednim porazom od reprezentativca Sebastijana Nađa osvojio je bronzanu medalju. U kategoriji do 55 kg Srđan Kovač je izgubio za treće mesto.

Trener Igor Frgić zadovoljan je rezultatom kluba. Sutradan u Zrenjaninu je održano Prvenstvo Srbije za kadete. U kategoriji do 92 kg Bojan Kostić sa dve pobede i jednim porazom osvaja srebrnu medalju. U borbi za medalju našao se i Milan Tolić koji je osvojio peto mesto u kategoriji do 60 kg.

Bez plasmana u istoj kategoriji ostali su Aljoša Ilić i Veljko Ranisavljević.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com