окт 07 2019

Mawashi kup prijateljstva 2019

Najmlađa takmičarska grupa karate kluba ‘’Somborac’’ učestvovala je proteklog vikenda na 16. internacionalnom karate turniru ‘Kup prijateljstva 2019’’, koji je održan u Novom Sadu u organizaciji karate kluba ‘’Mawashi’’ i Karate saveza Vojvodine. Osvojeno je ukupno 17 medalja: 8 zlatnih, 6 srebrnih i 3 bronzane.

Zlatne medalje u pojedinačnom kata nadmetanju osvojili su: Boris Senjavin, Lana Krizmanić, Milana Bakić, kao i Đorđe Hristov i Kristina Kosanović , koji su osvojili po dve zlatne medalje.  U ekipnoj konkurenciji zlatnu medalju osvojio je i pionirski mešoviti kata tim u sastavu: Nikola Čavić, Kristina Kosanović i Đorđe Hristov.

Srebrne medalje osvojili su : Tara Jurić, Aljoša Milisavljević, Antonina Čaušević, Veljko Galović, Nikola Čavić i Uroš Boca.

Bronzanu medalju osvojili su: Jana Mijatović i Kristina Kolović, kao i kata tim pionirki u sastavu: Jana Mijatović, Tara Jurić i Lana Krizmanić.

Sa osvojenih 17 medalja takmičari karate kluba ‘’Somborac’’ poneli su titulu najuspešnijeg kluba u kata nadmetanju i osvojili pobednički pehar.

Debitantski nastup na ovom takmičenju imali su najmlađi takmičari ‘’Somborca’’: Mihailo Gligorević, Milica Galović, Aljoša i Aleksandar Stojakov.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com