окт 29 2018

Održan četvrti „Memorijal Stevan Pišta Gromilović“

U subotu 27.10.2018. godine u velikoj sali „Sokolskog doma“ održan je četvrti po redu Međunarodni memorijalni turnir „Stevan Pišta Gromilović“, na kojem su nastupili takmičari iz R. Hrvatske, R. Slovenije, R. Mađarske, kao i domaći takmičari iz Beograda, Niša, Subotice, Bača i Sombora.

Takmičenje je ekipnog karaktera, a prvo mesto je zauzela ekipa dizača iz Slovenije (Domžale), drugi su bili takmičari Spartaka iz Subotice, a treće mesto pripalo je ekipi Herkulesa iz Bača.

Somborska ekipa je zauzela četvrto mesto ispred ekipa Iregsemče (Mađarska), Vukovara (Hrvatske), te ekipa iz Beograda i Niša.

Održavanjem ovog sada već tradicionalnog memorijala, mi iz kluba dizača tegova svake godine se podsećamo na lik i delo našeg velikog sportskog stručnjaka i pedagoga koji je svojim radom uveliko doprineo razvoju i promociji dizanja tegova i teške atletike ne samo u našem gradu već i u celoj zemlji, i ovom prilikom zahvaljujemo se na prvom mestu Gradskoj upravi grada Sombor, Sportskom centru „Soko“, ali isto tako i svim ljudima koji su učestvovali u organizaciji ovako velikog takmičenja.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com