јун 13 2018

Radnički osvojio tri medalje na President Cupu-u

U subotu, 09.06.2018.godine rvači “Radničkog“ učestvovali su na 8 rvačkom turniru „Trofej zmaja“.

Zlatnu medalju osvojio je Milan Čeprnja u uzrastu starijih pionira do 60 kg. U uzrastu mlađih pionira za nijansu slabiji bio je Gregor Sekulić do 46 kg koji je osvojio srebrnu medalju. U uzrastu kadeta do 63 kg Aleksandar Jančić je bio bronzani. U najmlađem uzrastu pionira, David Mazinjanin i Kristian Dobi, nisu uspeli da se okite medaljama.

Sutradan, 10.06.2018.godine, Beograd je bio domaćin međunarodnog rvačkog turnira „President Cup“. Rvači „Radničkog“ nastupili su sa 5 takmičara i osvojili 3 medalje.

U urastu mlađih pionira u kategoriji do 46 kg Gregor Sekulić osvojio je bronzanu medalju. U uzrastu starijih pionira Milan Tolić do 48 kg i Bojan Kostić do 85 kg takođe su osvojili bronzane medalje. Bez medalja, u uzrastu starijih pionira, ostali su Milan Čeprnja do 57 kg, kao i Aleksandra Jančić do 62 kg.

“Na ovom turniru učestvovalo je 193 takmičara i 11 reprezentacija: Makedonija, Bugarska, Rumunija, Hrvatska, Grčka, Ukranija, Jerrmenija, Švedska, Slovačka, Moldavija i Gruzija, tako da i ovaj uspeh naših rvača je velik s obzirom na kvalitet koji je došao“ – reči su trenera Milana Marića.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com