нов 20 2019

Rvači završili na trećem mestu

Rvači somborskog Radničkog uspešno su završili takmičenje u Prvoj rvačkoj ligi Srbije. Proteklog vikenda u Mladenovcu održan je drugi turnir lige. Somborci su u četvrtom kolu pobedili Fruškogorac, dok su u petom rvali nerešeno sa ekipom Mladosti.

Protiv ekipe iz Sremske Kamenice bodove su obezbedili: Milan Tolić (60 kg), Stefan Lišćević (67 kg), David Novič (72 kg), Filip Frgić (77 kg) i Bojan Kostić (97 kg). I u drugom meču su bili nadomak pobede, poveli su sa 4:1 (pobedama Liščevića, Noviča, Frgića i Jerkovića-bez borbe), međutim Jančić, Kostić i Peić nisu uspeli da je potvrde, pa je meč na kraju završio nerešenim ishodom 4:4.

Nakon pet kola rvački klub Ljubomir Ivanović Gedža je pobednik lige (14 bodova), čime je stekao pravo da se naredne godine takmiči u superligaškom društvu. U niži rang se seli ekipa Fruškogorca.

Rvački klub Radnički zauzeo je treće mesto sa 11 skupljenih bodova.

Prvi turnir je održan u Somboru. Odigrana su tri kola. Radnički je Pobedio Željezničar (Beograd) sa 7:1,  u drugom su izgubili od novog prvaka sa 5:3, dok su u trećem remizirali sa Vitezom 4:4.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com