окт 29 2019

Sloga i Stari Grad za trofej

Sutra, u sredu, 30. oktobra na programu je finalni meč Područnog fudbalskog kupa Sombor. Za trofej će se boriti čonopljanska Sloga i ekipa Starog Grada iz Bačke Palanke.

Sloga je u polufinalu bila bolja od somborskog srpskoligaša, dok je ekipa Starog Grada u finale došla bez borbe, nakon predaje Bratstva 1946, takođe člana Srpske lige Vojvodine.

Finalisti se takmiče u četvrtom fudbalskom ranguDomaćin je lider Vojvođanskog Severa, ove sezone zabeležio je 10 pobeda i remi, pa je svakako i favorit za osvajanje trofeja. Sa druge strane Stari Grad je u dosadašnjem prvenstvu zabeležio pet pobeda i po tri remija/poraza.

Iako je postojala informacija da je ekipa iz Bačke Palanke odustala od finalne utakmice, u Područni fudbalski savez Sombor nije stigla nikakva zvanična potvrda ove vesti.

Shodno tome predstavnici Sloge su spremni za sutrašnji meč, preduzete su dodatne mere obezbeđenja, s obzirom na nemile scene sa nedavno održane i nezavršene njihove prvenstvene utakmice.

Uprava čonopljanskog kluba ovom prilikom poziva sve somborce da dođu na utakmicu, pruže veliku podršku igračima domaće ekipe, fer i korektno navijaju i na taj način pomognu svom timu da podigne pobednički pehar. Utakmica počinje u 14.30 časova.

somborsport.org

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com