јун 17 2019

Somaratonci na 11. trci prijateljstva u Kuli!

U subotu 15.06.2019. godine održana je 11. Trka prijateljstva u Kuli jedna od omiljenijih trka na kojima nastupaju članovi Atletsko rekreativnog kluba ’’Somaraton’’ iz Sombor.

Na jedanestom izdanju trke u Kuli nastupilo je oko 800 takmičara, koji su trčali na deonicama od 5 odnosno 10 kilometara, kao i u štafetnoj trci.

Najuspešniji rezultat za Somaraton ostvarila je Tijana Kabić koja je na trci na 5 kilometara istrčala treće mesto u generalnom plasmanu u ženskoj kategoriji i tako nastavila seriju dobrih rezultata.

Odličan rezulatat ostvarila je i Danijela Vujasinović koja je na trci na 10 kilometara istrčala deveto mesto u generalnom plasmanu u ženskoj konkurenciji, dok je Miloš Kesić bio najbrži od članova Somaratona. Bojana Marić, Vesna Bjelan i Đuka Čeljuska osvojili su prva mesta u svojim starosnim kategorijama, Arpad Šarkezi drugo u svojoj, a Mirjana Došen treće u svojoj starosnoj kategoriji.

Trka u Kuli je ujedno bila i 100 zvanična trka somborskog maratonca Lazara Rišara te je to bila lepa prilika da se na još jedan prigodan način nagradi čuveni trkač iz Sombora.

 

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com