нов 13 2018

Somaratonci na trkama od Beograda do Istanbula i Atine!

Trkački vikend započeo je u Beogradu na maratonskoj trci Plavi krug na Adi koja se već tradicononalno održava u novembru mesecu, a u cilju podrške osobama koje boluju od dijabetesa. Maratonsku distancu u dužini od 42 kilometra istrčali i članovi ARK Somaratona iz Sombora Suzana Filipović, Željko Gravac, Srđan Savić, Nenad Glušac i Zoran Nikolić koji se ispunio svoj cilj istrčavši maraton ispod od četiri sata.

Somaratonci su bili prisutni i na maratonima širom kontinenta te su Biljana Vezmar, Marina Brbaklić Tepavac i Maja Bodrožić istrčale maraton u Instanbulu, a Vladimir Bulajić je uspešno završio maraton u Atini.

Ponedeljak je opet bio rezervisan za trke u Srbiji, a u Beogradu je održan tradicionalni Savski polumaraton koji je ujedno bio i državno prvenstvo za veterane u polumaratonu na kojem su članovi Somaratona iz Sombora ostvarili zapažene rezultate. Đuka Čeljuska i Arpad Šarkezi su istrčali prva mesta u svojim starosnim kategorijama, a Vesna Bjelan treće mesto u svojoj starosnoj kategoriji.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com