мар 09 2020

Somaratonci nastavljaju osvajanja pobedničkih postolja!

Trkački vikend započeo je u Gradšici u Republici Srpskoj na polumaratonu koji je održan po četvriti put. Članica Ark Somaraton iz Sombora Vesna Bjelan istrčala je šesto mesto u ženskom plasmanu i prvo mesto u svojoj starosnoj kategoriji.

Isti dan ali u Višnjici pored Beograda održano je premijerno izdanje trke Čičak trejl koja se trčala u dužini od 24 kilometra po veoma teškom terenu koji je predstavljao pravi izazov za trkače. Predstavnik Somaratona na ovoj trci bio je Milan Kovačić koji je uspešno savladao sve prepreke na ovoj stazi i obavio još jedan test pred planinsku trku u Švajacarskoj na kojoj će učestvovati u junu mesecu ove godine.

U nedelju 08. marta na Srebrnom jezeru održana je polumaratonska trka na 21 kilometar na kojoj je članica Somaratona Suzana Filipović istrčala drugo mesto u svojoj starosnoj kategoriji.

Istog dana, ali u Novom Sadu održano je sedmo izdanje Novosadske trke za dečiji osmeh koja je i ovog puta održana u Kameničkom parku gde se okupilo više stotina trkača koji su svojim učešćem podržali ovu manifestaciju.

Somaratonka Zorica Kulić istrčala treće mesto u ženskom plasmanu na trasi od četiri kilometra dok je Bojana Marić osvojila četvrto mesto na trasi od 10 kilometra.

Uspešan početak sezone na ovoj ni malo lakoj kros trci imali su i Dejan Nikolić, Zoran Nikolić, Mina Bošnjak i njena ćerka Milica.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com