окт 08 2018

Somaratonci trčali u Zrenjaninu

U nedelju 07. oktobra održan je treći po redu polumaraton u Zrenjaninu koji je okupio više od 500 trkača iz celog regiona koji su nastupali na polumaratonskoj trci na 21 kilometar, trci na 7 kilometara i štafetnoj trci. Veoma toplo vreme i jak vetar nisu smetali trkačima da postignu dobre rezulatate i testiraju formu pred sam kraj sezone.

Ekipa atletsko rekrativnog kluba “Somaraton“ iz Sombora imala je desetak finišera na polumaratonskoj odnosno trci na 7 kilometara. Najbrži somaratonac na 21 kilometar bio je Lazar Rišar, dok je Arpad Šarkezi istrčao treće mesto u svojoj starosnoj kategoriji. Polumaraton su istrčali i Robert Lalić, Milan Kovačić, Aleksandar Krneta, Zoran Nikolić, Balint Fridrih, Željko Graovac i Đorđe Sladaković.

Više uspeha somborska ekipa imala je na trci na 7 kilometra gde je Vesna Bogišić Vicko osvojila treće mesto u generalnom plasmanu, a pobedničko postolje je za malo izmaklo još jednoj somaratonki Zorici Kulić koja je trku završila na četvrtom mestu. Ovu dužinu su još istrčali i Tijana Odobašić i Bogdan Nikolić.

 

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com