Sport za sve

Бесплатна

Школица спорта „Родитељ – дете“  понедељак и среда од 16:30 – 17:15 часова ( 2-3 године)

 „Спортић“ понедељак и среда од 17:15 – 18:00 часова ( 3-6 година)

Бесплатна рекреација за жене

Спортски савез града Сомбора наставља са својим активностима у оквиру програма „Моја школа мој клуб“ у ОШ „Мирослав Антић“ у Чонопљи 01.03.2017.године, где је одржан Час фудбала, на коме је учествовао 21 ученик 5 разреда и то 10 девојчица и 11 дечака. Час фудбала се састојао из: загревања, обука технике, пријема и предаје лопте, координације и  штафетних игара, да би се час завршио турниром са 4 екипе.

            Часом фудбала испред ОШ „Мирослав Антић“ Чонопља је руководио проф. Милан Марић, а испред Спортског савеза града Сомбора тренер фудбала Александар Кнежевић.

20.01.2017.године у ОШ „Петар Кочић“ у Риђици одржан Час фидбала на коме је учествовало 18 ученика трећег и четвртог разреда.

            Час се састојао из:

  1. Загревање
  2. Рад по станицама: а) шут на го после дуплог паса, б) хокеј, ц) координација
  3. Игра на два гола

Часом фудбала испред ОШ „Петар Кочић“ из Риђице руководили су учитељице: Татјана Мрле, Слободанка Вулин и Гордана Миланко, а испред Спортског савеза града Сомбора тренер фудбала Александар Кнежевић.

          Спортскис савез града Сомбора у новој 2017.години први час фудбала је одржао у школи која од почетка активно учествује у програму „Моја школа мој клуб“, уз изузетну заинтересованост ученика за оваквим начином рада.

 

          У понедељак 30.01.2017.године у ОШ „Братство јединство“ у Сомбору је одржан час фудбала на коме су учествовали ученици 5 разреда. Учествовало је 22 ученика од тога 16 дечака и 6 девојчица. Час фудбала се састојао:

1.Загревање

2.Штафетне игре

3.Шут на го

4.Игре на два гола

          Часом фудбала испред ОШ „Братство једоинство“ из Сомбора је руководио проф. Горан Ђуричић, а испред Спортског савеза града Сомбора инструктор Велимир Шаргић и тренер Александар Кнежевић.

          Ученици су били веома задовољни оваквим начином рада и инсистирали су да поновимо час што је пре могуће. Ми ћемо им изаћи у сусрет уз поштовање плана и програма рада.

БЕСПЛАТН РЕКРЕАЦИЈА У ШАХУ

Од 14.02.2017.године Спортски савез града Сомбора у сарадњи са Сомборским шаховским клубом након краће зимске паузе поново реализује програм бесплатне рекреације у шаху за: све грађане града Сомбора, грађане III доба и особе: слепе, слабовиде, глуве, наглуве, параплегичаре и квадриплегичаре, сваког уторка од 16:30-18:30 часова у Сомборском шаховском клубу, Читаоничка 9, Сомбор. Позивамо све заинтересоване и љубитеље овог племинитог спорта да нам се придруже. Сви учесници бесплатне рекреације поред редовне игре шаха имају могућност да решавају постављене задатке у шаху, као и да добију стручну помоћ у шаху од ФИДЕ тренера Јосипа Декића. Програм поред Фиде тренера води испред Спортскогс авеза града Сомбора Владимир Лалошевић. Овај програм се организује већ трећу годину заредом и веома је посећен од стране наших грађана. Сходно са тим, Спортски савез града Сомбора и Сомборски шаховски клуб настављају са бесплатним програмом.

БЕСПЛАТНА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ЖЕНЕ

Обавештавамо Вас да у организацији Спортског савеза града Сомбора уз подршку Савеза за рекреацију и фитнес Србије  стартује под покровитељством града Сомбора 13.02.2017. године 14. Циклус бесплатне спортске рекреације за жене и трајаће до краја 2017. године. Програм бесплатна рекреација за жене у граду Сомбору, стартовао је као пилот пројекат 2010. године где је у 3 групе у тромесечном вежбању учествовало укупно 120 жена . Од 2011. године програм се суфинансира од стране Градске управе , преко Спортског савеза и из године у годину постаје све масовнији и квалитетнији по садржају који обухвата а и по стручности лица који их реализује. У 2011. години програм се почиње реализовати у 2 насељена места, Алекса Шантић и Риђица , а од 2012. проширује се и по осталим насељеним местима.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com