мај 15 2020

Sportski konkurs za 2020 godinu

Gradsko veće Grada Sombora donelo je Odluku o raspisivanju Konkursa za sufinansiranje dela programa u oblasti sporta za ovu godinu.

Konkursom će se sufinansirati deo godišnjih programa klubova u iznosu od 20 miliona dinara, odnosno stipendije najperspektivnijih mladih sportista, u ukupnom iznosu od dva miliona dinara.

Na sredstva NE MOGU da računaju klubovi u postupku likvidacije, stečaja i pod privremenom zabranom obavljanja delatnosti, odnosno klubovi koju imaju blokadu poslovnog računa, poreske dugove ili dugove prema organizacijama socijalnog osiguranja u trenutku zaključenja ugovora o realizaciji programa.

Svoje predloge programa klubovi i sportske organizacije mogu dostaviti u zapečaćenoj koverti i predati na prijemnim šalterima Gradske uprave ili preporučenom poštom na adresu: Grad Sombor, Trg Cara Uroša 1, 25101 Sombor, sa naznakom: „Konkurs za sufinansiranje dela programa u oblasti sporta u 2020.godini“.  Na koverti obavezno naznačiti puno ime i adresu pošiljaoca, navesti za koji Konkurs se podnosi prijava i staviti oznaku NE OTVARATI.

Klubovi koji nisu opravdali sredstva dobijena po Javnom pozivu za 2019.godinu u propisanom roku, neće biti uvršteni u rasporedu sredstava za 2020.godinu.

Pozivaju se sportske organizacije u oblasti sporta, registrovane najmanje tri godine (priložiti dokaz o registraciji) pre datuma raspisivanja Konkursa i stručnjaci zainteresovani za rad u komisiji da predlože članove komisije, odnosno da se lično prijave. Predloge slati do zaključenja Konkursa. Predložena lica ne smeju biti u sukobu interesa, niti obavljati javnu funkciju, u skladu sa pravilima o borbi protiv korupcije.

Prijave po ovom Konkursu se podnose u roku od 15 dana od dana objavljivanja Javnog poziva, a nepotpune i neblagovremene prijave se neće razmatrati.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti lično, emailom: sportskisavezsombora@gmail.com ili putem telefona 025/436 – 787 u Sportskom savezu grada Sombora, kao i lično u Odeljenju društvenih delatnosti Gradske uprave grada Sombora, odnosno putem telefona 025/468 – 155 ili emaila: mobuskovic@sombor.rs.

Текст Конкурса

Критеријуми за спорт

Образац 1

Образац 2

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com