нов 25 2020

Stanišić 1920 obeležio fudbalsku jesen

Ako su se fudbalski uspesi Stanišićanaca u prethodne dve sezone i mogli podvesti pod iznenađenje ova jesen je potvrdila da ništa nije slučajno i da rezultati dolaze samo radom i dugoročnim planiranjem.

Postavljeni ciljevi uprave, a to je Vojvođanska liga, na čelu sa predsednikom Trivićem sve su bliži realizaciji i to u rekordnom roku. Naime, rezultati Stanišića u prvom delu Područne lige potkrepljuju takve tvrdnje.

Na čelu sa iskusnim trenerom Sretenom Vilotićem Stanišić je ostvario skor od 16 pobeda, dok je samo jednom istakao belu zastavu uz postignutih 57 golova u 17 utakmica ili 3,3 u proseku po utakmici, što ih svrstava u najefikasnije fudbalske timove ove jeseni u svim takmičenjima.

Bodovni saldo od 48 bodova, 11 više od prvih pratilaca, pokazuje koliko je Stanišić odskočio kvalitetom u odnosu na druge, te da mu mesto u Vojvođanskoj ligi može izmaći samo pukim čudom.

Uz sve to Stanišić je dobio i novi kvalitet, nakon dugog niza godina oformljena je pionirska škola fudbala, gde 30-ak mališana uči svoje prve fudbalske korake pod vođstvom Strahinje Vrankovića, inače standardnog prvotimca.

Nadamo se da će ovakvi svetli primeri domaćinskog ophođenja prema sportu postati pravilo, a ne retki izuzeci kakav je FK Stanišić 1920.

Rezultati poslednjeg kola:

Stanišić 1920 – Žak 4:1

Radnički 1918 – Zadrugar 6:0

BSK – Budućnost (P) 1:0

Tvrđava – Kordun 1:2

Budućnost (M) – Borac 46 2:0

Polet – Budućnost (G) 4:1

Slavija – Rusin 4:2

Kulpin – Omladinac 3:0

Maglić – Borac (BG) 0:4

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com