јун 10 2019

Успешан наступ репрезентације Србије у одбојци на песку

Сениорке и сениори Србије освојили су прва места на турниру прве рунде трећег Континенталног купа 2019 – 2020. године у beach – volley који је одржан на плажи Штранд у Новом Саду, а све у оквиру квалификација за Олимпијске игре које ће наредне године бити одржане у Токију.

Србију су у женској конкуренцији представљала два пара: Милена Матић/Тамара Миљевић и Наташа Савовић/Нина Шкарић. У конкренцији одбојкаша за Србију су играла такође два пара, Стефан Баста/Вукашин Рајковић и Ђорђе Клашнић/Милош Милић.

Тренери мушке и женске репрезентације Србије на турниру у Новом Саду били су Ненад Татић и Милош Алексић-   наш суграђанин, сада тренер  одбојкашког клуба Сомбор.

Милош Алексић је истако велико задовољство оствареним резултатима. Такође, рекао је да му је била велика част што је позван да води нашу селекцију у овим квалификација, те да се нада да ће екипа успешно предбродити квалификације, те се пласирати на Олимпијске игре.

Нашим одбојкашицама и одбојкашима придружили су се у другој рунди и одбојкашице Шведске и одбојкаши Белорусије, пошто су заузели друга места на турниру у Новом Саду.

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com