апр 09 2019

Žetva zlatnih medalja za dizače Radničkog

U nedelju 07.04.2019. godine u velikoj sali Sokolskog doma u organizaciji Saveza Srbije za dizanje tegova, Saveza Vojvodine za dizanje tegova i KDT „Radnički“ održano je Juniorsko prvenstvo Republike Srbije i Seniorsko prvenstvo Vojvodine.

Ekipa trenera Petra Ranga pokazala je da u našoj zemlji zauzima značajno mesto ne samo u juniorskoj nego isto tako i seniorskoj konkurenciji.

Naša najmladja takmičarka Tina Pelajić sa samo 14 godina i odličnim rezultatom trzaj 40 kg i izbačaj 48 kg ubedljivo je na državnom juniorskom i na Vojvodjanskom seniorskom takmičenju uzevši oba prva mesta pokazala da nema konkurenciju i da već sada može da traži svoje mesto medju seniorkama na nivou republike.

Andrej Rang (86,106) i sa osvojenim prvim mestom za juniore i drugi u seniorskoj konkurenciji isto tako pokazuje sve bolju formu i obećava na seniorskom državnom takmičenju dobar plasman.

Luka Petrik (90,100) zauzeo je takodje oba prva mesta kako u Vojvodini tako i na republičkom nivou,Luka Stjepanović sa ličnim rekordima (80,100) takodje prvi u obe konkurencije,

Robert Kerhoni (83,105) zauzeo je druga mesta.

U seniorskoj konkurenciji boje somborskog kluba dizača branili su još i Sergej Ikač (100,115), Bojan Kestler (95,117) i najbolja seniorka kluba Verica Dušanić koja je još jednim izvrsnim nastupom samo dokazala da joj još uvek nema premca i da klub u potpunosti može računati na njene maksimalne rezultate.

Naša juniorska ekipa u sastavu Rang, Petrik, Stjepanović, Kerhoni u ekipnom plasmanu zauzela je ubedljivo prvo mesto pokazavši da somborska škola dizanja radi punom parom.

 

Оставите одговор

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com